Takumi kamados

Takumi staat voor vakmanschap. De kwaliteit van elke Takumi staat garant voor gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid. Grillen, roken, bakken of langzaam garen; op je Takumi wordt buiten koken het feest dat het behoort te zijn! Eet smakelijk!

Takumi kamado modellen
Takumi kamado onderdelen

Gefrustreerd met de kwaliteit en prijs van andere kamados zijn we rond de tafel gaan zitten om, op basis van eigen ervaring en expertise, het concept te verbeteren.

Het resultaat van deze inspanningen is de Takumi, gemaakt van hoogwaardig keramiek met cordieriet (voorzien van een fraaie donkerblauwe glazuurlaag met zwarte accenten) en met roestvrij stalen onderdelen i.p.v. gemoffeld staal.

Ten opzichte van andere merken hebben wij kwaliteitsverbeteringen doorgevoerd die in eerste instantie aan je aandacht kunnen ontsnappen, zoals:

  • het scharnier, dit was vanaf het begin, één van de aandachtspunten en de Takumi is dan ook voorzien van een zeer solide, verstevigd scharnier zodat de deksel goed sluit & de constructie solide aanvoelt bij het openen.
  • de verstevigde ​RVS ophanging van de zijtafels in combinatie met een grote rvs-plaat onder de zijtafels, hierdoor kunnen zware schalen op de tafels gezet worden zonder dat deze er door veelvuldig gebruik in toekomst af vallen.
  • hiernaast leveren wij een uitgebreid accessoire pakket met o.a. een gietijzeren grill rooster, een rvs 3-laags rooster incl. pizzasteen, heat deflector en een wokring (dit i.p.v. een standaard rvs gril rooster), regenhoes, aspook, een tang voor rvs grillrooster en nog veel meer. Kijk voor de exacte specificaties per model in onze webshop.

Hiermee onderscheiden wij ons van de concurrentie op kwaliteit & compleetheid!

Dankzij de keramische schil is de warmte-isolatie perfect en wordt de temperatuur urenlang vastgehouden en is deze eenvoudig te reguleren van 70 tot 400 graden Celsius.

Dit maakt de Takumi, naast grillen en roken, zeer geschikt voor langzame garing van vlees bij een lagere temperatuur. Door middel van het gebruik van de pizzasteen kun je, bijvoorbeeld, ook pizza of brood bakken.

Omdat de Takumi-ervaring voor iedereen compleet behoort te zijn wordt elke Takumi standaard geleverd met een uitgebreid accessoire-pakket. Klik hier voor meer informatie.

​Kortom: De Takumi is veelzijdig, bijzonder gebruiksvriendelijk, van een hoge kwaliteit en nog verbluffend geprijsd ook.

Overigens nemen wij van Takumi de kwaliteit heel serieus - Het ontwerp is eigenhandig uitvoerig getest en alle Takumi's worden persoonlijk  gecontroleerd en ge-accoordeerd voordat ze de fabriek verlaten. Takumi World B.V. geeft daarom een 20-jarige garantie op je Takumi dome en een 2-jarige garantie op bijbehorende onderdelen, conform onze algemene bepalingen en voorwaarden. Hiernaast leveren wij een uitstekende service indien er onverhoopt onderdelen vervangen dienen te worden.

Wilt u meer weten over de Takumi Kamado's?

Kamado Tafelmodel

> Takumi Small
> Takumi Compact

 

Kamado Compleet

> Takumi Medium
> Takumi Large
> Takumi Extra Large

 

Kamado Solo tbv inbouw

> Takumi Medium Solo
> Takumi Large Solo
> Takumi Extra Large Solo

Copyright 2024 Takumi.nl